👉 Sådan installeres et nyt WordPress-tema - trin for trin (YouTube Video)

3 Bedste Affiliate Tracking og Management Software til WordPress

Hvis du lige er begyndt med WordPress, er en af ​​de første ting, du vil gøre, at få designet rigtigt, hvilket normalt involverer installerer et nyt tema.

Men hvordan? Nå, frygt ikke, for vi har som en del af vores nye YouTube-kanal samlet en praktisk trinvis vejledning.

Sådan installeres et helt nyt WordPress tema:

– (note: videokreditter til Topher DeRosia – skaber af HeroPress)

Video Transcript:

Hej! Dette er Topher med jaredritchey. I denne video skal jeg vise dig, hvordan du installerer et helt nyt WordPress-tema. Her ser vi på vores nuværende WordPress tema, det er 2016. Jeg kan godt lide det, det er meget rent og let at læse, men jeg kan sætte pris på, hvordan det kan virke lidt intetsigende, og du vil måske tjekke noget andet, så lad os se hvordan at gøre det. Først vil vi logge ind på WordPress. Så vil vi gå til Udseende -> Temaer. Nu er disse temaer vi har installeret i øjeblikket, men vi vil gerne finde en ny, så jeg skal klikke på Tilføj nyt. Og der er mange forslag her. Der er populære nyeste og favoritter, men jeg skal søge efter en, som jeg virkelig kan lide. Og der er det. Nu, når du svæver over det, kan du vælge detaljer i preview og det vil give dig nogle oplysninger, og dette er et eksempel på temaet. Du kan klikke på installere her, eller du kan lukke ud af dette og komme tilbage, og der er også en installeringsknap på ikonet. Lad os klikke på denne ene. Og det er det! Temaet er installeret. Nu bruger mit websted ikke det endnu. For at det skal ske, skal jeg også aktivere det. Og det kan jeg godt gøre nu, eller hvis jeg skulle ønske jeg kunne installere flere andre og derefter gå igennem og aktivere dem i hurtige serier for at se, hvordan de ser ud. Men for lige nu vil jeg klikke aktivere. Og nu er "Make" mit aktive aktive tema. Og hvis jeg går til forsiden af ​​min hjemmeside, vil du se, at den ser lidt anderledes ut. Her i bunden kan du se, at det står "Bygget med Make". Nu er der en anden måde at installere et tema på, og det er at uploade en zip-fil, der indeholder dit tema. Nu vil du normalt få dette, hvis du har købt et tema fra en butik. Processen er ens; vi klikker på Tilføj nyt og derefter øverst er der et "Upload Theme", og vi kan vælge vores fil. Og lige her øverst er et tema, som jeg har downloadet tidligere kaldet Stargazer. Og jeg vil klikke installere. Og nu er det installeret. Og opførelsen ligner den foregående måde, den ser bare lidt anderledes ut. Her er en aktiveringsknap. Og nu klikker jeg på det, og nu er Stargazer mit aktive tema. Og hvis jeg ser på forsiden af ​​mit websted. Jeg kigger på Stargazer-temaet. Og det er alt der virkelig er til det. Der er to måder at installere, enten fra WordPress repo ved at søge eller uploade en fil. Men lad os gennemgå trinene mere omhyggeligt. Først skal du logge ind på din hjemmeside på / login. Så går vi til Udseende -> Temaer. Vi klikker på "Tilføj nyt", søg efter dit tema, klik på installering og klik derefter på aktiver, hvis du ønsker det. Nu som jeg nævnte, behøver du ikke at aktivere et tema umiddelbart efter installationen. Du kan installere tre eller fire og derefter gå igennem og aktivere dem efter hinanden at tjekke dem ud. Nu, hvis du har købt et tema eller bygget dig selv, eller måske har en ven givet dig en, og du har en zip-fil. Processen er ret ens. Du logger ind på dit websted og går til Udseende -> Temaer. Du klikker på Tilføj nyt, så uploader du din fil og klikker på Aktiver. Du kan installere så mange temaer som du ønsker uden at skade dit websted, men jeg anbefaler at du sletter temaer, som du ikke bruger på lang sigt. De er ikke til nogen nytte for dig, men en hacker kunne stadig få adgang til dem, og hvis de sidder der bliver gamle, så kan de i fremtiden finde et sikkerhedshul i et af de gamle temaer. Så for sikkerheds skyld skal du slette noget, som du ikke vil bruge. Hvis du er interesseret i et blogindlæg om dette emne, skal du tjekke oplysningerne under denne video for et link til jaredritchey, hvor der er et stort blogindlæg om installation af WordPress-temaer. Hvis du vil lære mere om WordPress, kan du tjekke jaredritchey.com.

Se flere videoer …

Noget at tilføje?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: