👉 Sådan ændres skriftstørrelsen i WordPress (Video Tutorial) - WinningWP

46 Største mærker i verden ved hjælp af WordPress Actively

Hvis du nogensinde har set på dit websted og tænkte "Jeg vil gerne gøre nogle af skriftstørrelserne på siden større (eller mindre) …", er nedenstående video til dig! I denne video viser vi dig hvordan du ændrer forskellige aspekter af din skrifttype, herunder skriftstørrelse (du vil også bemærke andre kontroller, f.eks. Skrifttypefarve, linjehøjde og mellemrum) – både med og uden et plugin.

Skal du ændre din skriftstørrelse? Lad os komme igang…

Sådan ændres skriftstørrelsen i WordPress:

– (note: videokreditter til Topher DeRosia – skaber af HeroPress)

Video Transcript:

Hej! Dette er Topher med jaredritchey. I denne video skal vi se på spørgsmålet, hvordan ændrer jeg skrifttypestørrelsen i WordPress? Desværre kommer ikke alle temaer med en skriftstørrelse, der er tilstrækkeligt stor nok til, at normale mennesker kan læse. Lad os tage et kig på, hvordan man gør det større. Den første ting, du altid vil tjekke, er WordPress-brugeren. Et godt tema giver dig mulighed for at ændre skrifttypestørrelser lige i tilpasseren. Jeg er logget ind på min hjemmeside. Jeg er lige her på hjemmesiden, og i øverste admin bar er en tilpasningsknap. Nu har alle WordPress-installationer en tilpasser, men ikke alle af dem tillader dig at ændre skrifttyper. Denne gør, og jeg vil vise dig, hvordan det virker. Når siden er indlæst, skal du kigge efter en typografifane eller skrifttyper, og nu kan jeg ændre globale størrelser eller indholdsoverskrifter, webstedstitel og tagline, hovedmenuen, overskriftsbjælken, en lang række ting. Lad os se på global. Jeg kan vælge min skrifttype. Jeg kan gøre det normalt eller kursiv. Jeg kan ændre vægten og lige her kan jeg ændre størrelsen, og du kan se det blive større lige her. Nu er det bare for afsnit. Her kan jeg ændre det til links og knapper. Hvis jeg vil have overskrifter, går jeg tilbage her, og jeg går til indholdsoverskrifter. Så header størrelse en er for øjeblikket, men jeg kan gøre dem meget større. Nu er den store ting ved brugeren, at ingen kan se disse ændringer, før du trykker på denne udgiverknap. Så du kan ændre dem alt, hvad du vil, og eksperimentere og prøve ting. Og hvis du ikke kan lide det, og du skal nulstille alt, skal du bare lukke brugeren og alt går tilbage til den måde det var. Men hvad nu hvis dit tema ikke tilbyder dette? Denne hjemmeside bruger det tema, som er standard i WordPress lige nu. Og hvis jeg går til at tilpasse, er der intet herinde om skrifttyper eller typografi overhovedet. I dette tilfælde kan vi bruge et plugin. Jeg har installeret her et plugin kaldet Easy Google Fonts, og jeg vil aktivere det. Og nu, når jeg klikker Tilpas, har jeg en typografi-knap. Nu er det anderledes end det andet åbenbart fordi det blev bygget af en anden. Men her kan jeg vælge at redigere afsnit. Og hvis jeg går til udseende, så kan jeg ændre skrifttypestørrelse bare sådan. Jeg kan også ændre ting som linjehøjde og brevafstand. Nu er mine blogposttitler overskriftstørrelse en, så her er overskriften en, og jeg går til udseende, og jeg ændrer skrifttypestørrelsen, men du vil bemærke, at den ikke rent faktisk ændrede sig. Det skyldes, at mit tema er svært kodende, og jeg kan ikke ændre det med dette plugin. Så der er nogle ting, jeg kan ændre og andre ting, jeg ikke kan. Jeg kan vise dig, hvordan du ændrer størrelsen på denne skrifttype uden plugin. Så jeg skal højreklikke på dette og gå for at inspicere, og du vil se, at der er min overskriftstørrelse en, men det bruger en klasse af entry-title. Og hvis vi ser her over til højre øverst på listen, vil du se, at det ikke kun er posttitel, men snarere en enkelt posttitel. Det bruger også sideindtastning, men det er gråtonet, hvilket betyder, at det ikke gælder for den pågældende. Så vi skal kopiere den tekst lige der, så vi skal lukke dette vindue, og nu i brugeren, gå tilbage til hovedskærmen, og der er en ekstra CSS-faneblad. Nu er dette altid der i alle brugerdefinerede. Jeg har en lille smule CSS i min. Din kan være tom. Det er ikke rigtig noget. Du kan sætte dine nye ting øverst eller nederst. Men jeg kommer til at indsætte i single-post entry-title og så er der en krøllet brace og derefter en lukning krøllet brace. Og lige her skal jeg skrive i skrifttypestørrelse, og det er lige blevet større. Du kan gøre det,,. Du kan gøre hvad du vil. Og selvfølgelig, ligesom de andre indstillinger, kan ingen se dette, indtil du trykker på udgivelsen. Jeg kommer til at fjerne min, fordi jeg faktisk ikke ønsker at ændre den. Nu har vi snakket om tre forskellige måder at ændre din skriftstørrelse på. Lad os gennemgå de rigtige hurtige. Først og fremmest er der ikke en rigtig måde at gøre dette på. Jeg har vist dig flere, og hver af dem er helt gyldige. Og hvis du finder en anden måde, er det sikkert også gyldigt. Mit første forslag er at altid tjekke brugeren. Hvis det kommer med indstillinger for skrifttypestørrelse, er det super nemt at gøre. Hvis det ikke gør det, skal du prøve et plugin. Der er andre ud over det, jeg forsøgte. Du kan prøve flere og se hvilken du kan lide. Og endelig, prøv lidt CSS. Højreklik på det element, du vil ændre størrelsen på, find ud af, hvad det hedder, og indstil skrifttypestørrelse og derefter en værdi med px. Du er velkommen til at eksperimentere med nogen af ​​disse metoder og finde en størrelse, der virker for dig. Hvis du gerne vil vide mere om WordPress, kan du tjekke jaredritchey.com.

Se flere videoer …

Noget at tilføje?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: