👉 Blog World Expo 2010 og Freebies (Final Overview)

Gravity Forms Review 2018: Er det værd at dine penge?

Så hvis du er blevet opdateret med bloggen, så skal du have set masser af artikler, som vi offentliggjorde, der dækker Blog World Expo 2010-sessioner. Nå er denne artikel et personligt overblik over min, Syed Balkhi. Jeg havde en blast på arrangementet, fordi jeg elsker netværk. Det var en stor konference med mange talentfulde mennesker. Jeg var glad for at jeg skulle møde nogle af dem. Jeg har også mødt nogle af mine gode venner, herunder men ikke begrænset til:

John Chow, Darren Rowse, Zac Johnson, Calvin Lee (@mayhemstudios), Patrick O Keefe, Brad Williams, Jeremy Schoemaker og andre web berømtheder som Brian Clark, Jim Kukral, Chris Garrett, Sonia Simone osv. min med nogle af de fantastiske folk.

[slickr-flickr tag = "bwe10" items = "15"]

Nå de fleste mennesker tror, ​​at disse konferencer er bare pædagogiske. Jeg tror, ​​at du også kan have det sjovt. Hele mit mål for konferencen var at etablere netværk, og det mål blev nået. Men min kammerat John Chow og jeg udførte andre ting som succesfulde godbidder på jagt på Expo Hall Floor.


P. S. Jeg er ikke en stor fotograf, så jeg stjal Johns billede fra dette indlæg (jeg er sikker på, at han ikke har noget imod det).

De vigtigste ting, du ser der, er en Seagate GoFlex HardDrive med Networking Pack. Dette kan lade mig få min egen cloud-opbevaring, glem at betale for DropBox. De er i butikker i Walmart. John og jeg fik også et Kodak kamera, Artisteer taske og andre mini godbidder. Lad os tale lidt mere om Seagate og hvordan jeg fik det. Vi havde ikke til hensigt at gå til deres booth, men takket være Jeri Ann, som jeg tidligere havde mødt via twitter. Hun jagede mig og tog mig der. God ting, at hun vidste, hvem jeg var, fordi hun ikke engang genkender John. Det var som John hvem? og så læste hun sit navneskilt. Jeg ville ønske jeg havde optaget det øjeblik. Ikke desto mindre, tak Jeri og Seagate for at give os drevet.

Det var en stor konference, og vi ville være der igen næste år. Endelig vil jeg gerne takke mine fantastiske sponsorer for at gøre denne tur mulig.

Sponsorer

BuySellAds
BuySellAds er et stort marked for at købe / sælge reklamepots på dit websted. Over 750 succesfulde bloggere bruger dem til at drive deres onlineannonce salg. WPBeginner bruger også BSA til at opretholde vores annoncer. Det er også et godt sted for annoncører. Over 1.000 kvalitetsannoncer bruger BSA til at målrette mod målgrupper, der passer til deres mærke. Hvis du er interesseret, anmode om at være i deres markedsplads nu.

Kontakt mig
ContactMe er den nemmeste måde at organisere og dyrke din virksomhed / blog på. Du kan oprette kontaktformularer og udnytte alle de værktøjer, de har at tilbyde, for at holde dig opdateret med alle kundeemner og potentielt konvertere dem til kunder.

Aviva Web Directory

Aviva Web Directory er en af ​​de mest prestigefyldte webkataloger på verdensomspændende web. Det har været på internettet siden 2005 og har tusindvis af hjemmesider opført i den. Jeff var venlig nok til at være en af ​​vores daglige sponsorer. Han giver også $ 25 rabat på enhver noteringspris, hvis du bruger kuponen "wpbeginner". Få dit websted opført i deres for SEO fordele.

Hovedtemaer

Headway er meget mere end et WordPress tema. Det er et system til gør-det-selv-ers og udviklere at oprette websteder med simpel træk og slip. Du kan oprette dit helt eget brugerdefinerede WordPress-tema på blot et par minutter ved blot at klikke, trække og slippe. Det er en af ​​de mest populære rammer for WordPress-temaer. Grant var venlig nok til at give WPBeginner-brugere en 20% rabatkupon. Du skal blot bruge kuponen "wpbeginner".

StudioPress WordPress Temaer

Tidligere kendt som den berømte Revolutionstema, har StudioPress altid stræbt efter excellence og produceret temaer af høj kvalitet. Det er en af ​​de mest populære tema provider.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: