👉 Denne måneds CSS-Tricks poll: Betydningen af ​​Social Sharing Buttons

Hvad er Web Hosting?

Jeg er en stor fan af Chris Coyier (hvad en sympatisk fyr) og CSS-Tricks og især som afstemningerne Chris regelmæssigt udfører i sidebjælken på sin blog (note: for en hurtig visning af tidligere meningsmålinger kan du se den dedikerede poll arkivside ). Bortset fra det faktum, at CSS-Tricks har et publikum, der er stort nok (over tre millioner sidevisninger om måneden) for formodentlig at forbinde en rimelig grad af mening med resultaterne, er det selvfølgelig spørgsmålene, der gør disse meningsmålinger så interessante. * Chris fremsætter – og især denne måneds spørgsmål er efter min opfattelse en af ​​de mest fascinerende og indsigtsfulde til dato …

Afstemningen:

Dette beskriver bedst, hvordan jeg deler links på mine sociale mediewebsteder:

  • Jeg deler typisk kun sider, der har deling af knapper.
  • Jeg bruger aldrig nogensinde delingsknapper. Jeg deler min egen måde.
  • Jeg kan gå enten.

Resultaterne:

Resultaterne er endnu ikke afsluttede (afstemning er stadig i gang – selv stemmer?), Men jeg troede ærligt, at de fleste mennesker ville være for dovne til at dele indhold på sider, der ikke viser sociale delingsknapper; ifølge undersøgelsen hidtil, kunne jeg dog ikke være mere forkert:

Indtil nu en kæmpe 60% (5.305 mennesker) sagde "Jeg bruger aldrig delingsknapper. Jeg deler min egen måde ", 32% (2819 personer) sagde "jeg kan gå enten" og kun 8% (762 personer) sagde "Jeg deler typisk kun sider, der har deling af knapper"!

Fantastisk (for mig i det mindste)!

… det er sagt, at resultaterne af en sådan afstemning altid løber risikoen for at vise resultater, der i stedet for at repræsentere den generelle befolkning kun repræsenterer en bestemt skare: hvilket er i dette tilfælde selvfølgelig de mennesker, der læser CSS-tricks …

Hvad synes du? Er det sikkert at generalisere med disse resultater?

* nogle gange lidt humoristisk, nogle gange mere alvorlig …

Hvis du ikke allerede har det, gå videre til CSS-Tricks og tag et kig / stemme!

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: