👉 WordCamp Columbus 2012 (Recap, Tanker og Billeder)

Marketing for Revisorer: Sådan får du flere kunder

I sidste weekend havde jeg, Syed, en fornøjelse at deltage og tale på WordCamp Columbus. Dette var mit andet år på WordCamp Columbus, og jeg kan ikke vente med at gå tilbage igen næste år, fordi jeg tror, ​​jeg virkelig har gjort det meste ud af denne WordCamp. Jeg vil tale om min erfaring, ting jeg lærte, og folk jeg mødte.

WordCamp Columbus 2012 var en stor forbedring i forhold til sidste års begivenhed (ikke at sige, at sidste års var dårligt eller noget). Jeg tror i år, de gjorde et fænomenal job. Først og fremmest er det nye sted (Ohio State Union), et perfekt sted. Det har plads til alle, og dette nye sted giver også lejren mulighed for at vokse endnu længere. Mit foretrukne aspekt af denne lejr var hvordan de behandlede mad. De fleste WordCamps organiserer catering, der begrænser folks valg. Også i fortiden har jeg haft erfaring, hvor vegetariske måltider løb ud. Dette sker fordi folk tænker på stedet uden at indse, at arrangørerne kun bestiller et bestemt antal vegetariske måltider. Anyways, den fedeste ting om WordCamp Columbus var de undgået hele problemet ved at give alle et $ 20 Buck-ID-kort (forudbetalt debetkort fra Ohio State University). Buck-ID'erne arbejder overalt omkring campus, så alle deltagere havde en rigelig mængde valg. Jeg håber, at andre WordCamps, når det er muligt, forsøger at udnytte denne metode til at tage sig af mad.

Jeg mødte mange flotte mennesker. Jeg vil forsøge at holde listen kort, men her går det: John James Jacoby aka J-Trips (@JJJ), Ryan Imel (@ryanimel), Angie Meeker (@angiemeeker), Jonathan Davis (@jonathandavis), Kim Parsell @ kimparsell), Brian Layman (@brianlayman), Bill Rice (@creativebill), Dave Donaldson (@arcware), Justin Jones (@ jjonesftw), Austin Gunter (@aununter), Donovan Hernandez (@heydonovan) og mange flere.

Den anden dag af arrangementet, jeg fik at vælge hjernen @JJJ (lead udvikler af BuddyPress og bbPress). Jeg lærte meget af ham med hensyn til bedste praksis og sådan. Det er tider som disse, der vil have mig til at gå til hver WordCamp og vælge hjernen hos kloge mennesker. En fordi han er den bedste person at tale med om BuddyPress eller bbPress overvejer at han er førende udvikler. For det andet er det GRATIS (når du tager væk rejseomkostninger). WordCamps er det bedste sted at få gratis rådgivning fra eksperter.

Jeg lærte om et par cool plugins, som vi vil skrive om i de kommende dage.

Tjek nogle af billederne nedenfor:

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: