👉 WordCamp Miami 2012 - Sådan laver du Lead Generation i WordPress Edition

Meddelelse Jared Ritchey Full Screen Welcome Gate – Den næste generation af velkomstporte

OMG, hvilken fantastisk weekend havde vi. Det var tredje gang i de sidste 3 år, at jeg ledte ned til Miami for WordCamp Miami 2012. Noget lokalt til området, det er altid en fornøjelse at se et voksende WordPress-fællesskab. Dette var også det tredje år, jeg talte på WordCamp Miami, og det var en ære at se så mange kendte ansigter, der deltog i min session. Jeg vil gerne takke David Bisset (@dimensionmedia), Ptah Dunbar (@ptahdunbar), Rick Tuttle (@ricktuttle) og hele frivilligt holdet for at arbejde så hårdt for at få os til en fantastisk begivenhed. David Pegg (@iamdpegg) og jeg deltog i WordCamp Miami, der repræsenterer WPBeginner og List25 (@ list25).

Jeg blev bedt om at lede Beginner Workshop sammen med Ptah Dunbar. Det var en ære at præsentere det grundlæggende. Jeg havde en blast arbejdende hænder på med WordPress og hjælpe folk ud. Den anden dag talte jeg om, hvordan man genererer bly i WordPress. Jeg har aldrig præsenteret dette emne før, så det var første gang. Jeg delte mine resultater af, hvordan jeg fik over 30.000 lignende, ved at bruge en simpel blygenereringsteknik. Tog min hjemmeside til 5 millioner sidevisninger og mere. Nedenfor er mine dias:

Hvordan man laver generering i WordPress fra Syed Balkhi

Nu ved jeg det svært at følge lysbillederne, fordi der er så lidt information der. Jeg vedlægger en liste over ressourcer, som du finder nyttige.

Jeg ved, at alle ønskede at vide, hvordan jeg gjorde, at Facebook Likes Campaign for at få over 30.000 likes. Tjek min artikel om Boost your Facebook Likes ved at oprette en Facebook Giveaway ved hjælp af WordPress.

Lightbox-plugin'et, jeg nævnte, hedder Pippity. Her er en kupon for 25% på Pippity. Her er en komplet Pippity Tutorial.

Powerhouse-formularens plugin, jeg nævnte, hedder Gravity Forms. Du kan få en 25% rabatkupon til Gravity Forms. For at få tilføjelsesprogrammerne til generering af ledninger skal du have en Business License eller derover.

For hurtige destinationssider skal du bare bruge træk-drop-rammen Headway Themes. Her er et link til Headway Coupon. Det gør det super nemt at oprette destinationssider SUPER FAST.

Jeg talte meget om List25. Det hjælper altid brugere at se en komplet liste over plugins, som vi bruger til webstedet. Tjek bag bag scenerne på liste25.

Det hjælper altid, hvis du refererer tilbage til min indlægsserie om, hvordan du leder generering i WordPress – Del 1, Del 2, Del 3.

Sidst men absolut den mest vigtige, bør du tjekke mit nyhedsarkiv, hvor jeg talte om, hvordan jeg fik over 4 millioner sidevisninger på under 3 måneder. Ja, det er freaking længe, ​​men det viser dig hele historien om List25, mine kampe og hvordan jeg overvandt det. P. S. efter udgangen af ​​den måned havde jeg over 5 millioner sidevisninger på webstedet, over 1 million Youtube videovisninger og meget mere. Hvis du kan lide emailen, så glem ikke at abonnere på listen. Dette ville holde dig i gang med de teknikker, jeg forsøger regelmæssigt.

Glem ikke at tjekke nogle af de billeder, vi tog og stjal fra andre:

[slickr-flickr tag = "wcmia12" items = "16"]

Vores Flickr Album.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: