👉 Sådan tilføjes / ændres navigationsmenuer i WordPress (YouTube Video)

SĂĄdan Bulk Installer dine foretrukne plugins i WordPress

At få dit websteds hovednavigationsmenu til højre er vigtigt. Site navigation tjener ikke kun besøgende, men også søgemaskiner. Heldigvis når det kommer til WordPress, tilføjelse, ændring og endda sletning af navigationsmenuer er et stykke kage.

Sådan er det:

Sådan tilføjes, ændres og slettes navigationsmenuer i WordPress?

– (note: videokreditter til Topher DeRosia – skaber af HeroPress)

Video Transcript:

Hej! Dette er Topher med jaredritchey. I denne video tager vi et kig på, hvordan du tilføjer, ændrer og sletter navigeringsmenuer. Der er faktisk to måder at få det gjort på; den gamle vej og den nye måde. Lad os starte med den gamle vej. Du starter her på din WordPress admin dashboard. I venstre kolonne skal du gå til Udseende → Menuer. Her er vores menu administration område. Lige her er hvor vi kan indtaste navnet på en ny menu. Jeg skal ringe til min hovedmenu. Og så klikker vi på Opret menu. Nu har vi en tom menu, så nu vil vi sætte tingene ind i det. Jeg har ingen sider i denne WordPress install, men jeg har to indlæg. Jeg har Hello World og nogle sjove kattevideoer. Jeg vælger dem og klikker på Tilføj til menu og hvor de er. Jeg vil tilføje en mere. Jeg vil tilføje et brugerdefineret link, og her kan du lave et link til noget, så jeg vil bare sætte i skråstreg for webadressen, hvilket betyder min hjemmeside og linket vil sige hjemme. Og der er vi! Nu vil jeg gerne have mit hjem knap til at være første i min menu, så jeg kommer til at trække den deroppe. Så klikker jeg på menuen Gem. Denne menu eksisterer nu, men det vises ikke nødvendigvis overalt på min hjemmeside. Mit tema byder på to menuer en topmenu og en social links menu. Jeg skal vælge topmenu til denne og Gem menu. Nu hvis jeg kigger på forsiden af ​​min hjemmeside, kan du se min menu lige der. Næste skal jeg vise dig, hvordan man sletter en menu. Lige her nederst på denne side er slet menuen. Og nu er vi tilbage til at have ingen. Så nu jeg har vist dig den gamle måde, lad mig vise dig den nye måde. Vi skal starte på hjemmesiden, og vi skal begynde at logge ind, og fordi vi er logget ind, har vi denne sorte bar øverst. Jeg skal klikke på Tilpas linket her. Og du kan se, jeg har ingen menu. I linjen, der åbnes til venstre, vil vi klikke på Menuer. Hvis vi klikker på menupunkter, kan vi se, at vi har en topmenu på menuen Social Links, ligesom vi havde før, fordi dette tema stadig giver dem. Jeg skal klikke på Tilføj en menu, ring til hovedmenuen. Der er ikke noget særligt med det navn, jeg har lige valgt det. Og klik på Opret menu. Nu findes menuen, og jeg kunne vælge Top Menu. Nu er det sjovt med Customizer, at tingene sker her, da du foretager ændringer i brugeren. Så du så lige nu skærmen falmer lidt, fordi den oprettede en tom menu lige her. Så nu skal vi klikke på Tilføj varer. Det husker det brugerdefinerede link, jeg lavede i det andet administrationsområde, så jeg skal klikke på denne, og nu har vi et hjemmeobjekt i vores menu. Og så under Indlæg vil jeg klikke på de sjove kattevideoer og Hello World. Og du kan se, hvordan nav ser ud allerede. Hvis du vil ordne dem igen, skal du klikke på ordre og så virker det som sådan. Slet menupunktet er lige her, men jeg skal klikke på Gem og offentliggøre og der har vi vores menu, og jeg kan lukke Customizer og vores menu er helt færdig. Nu en sidste ting, jeg vil vise dig, hvis vi kommer tilbage til denne menuside og genindlæser det, kan du se den menu, vi oprettede i Customizer. Det er fordi der kun er to grænseflader til det samme. Nu en ting jeg vil vise dig Jeg skal oprette en ny menu og kalde det Favorite Links. Og nu skal jeg gå til Custom Links og sætte i google.com, yahoo.com og jaredritchey.com, og jeg vil gerne have jaredritchey at være øverst. Jeg skal gemme denne menu, men jeg vil ikke tildele det til at vise placering. Denne menu eksisterer simpelthen, men nu hvis jeg går til widgets, kaldes en af ​​de tilgængelige widgets her Brugerdefineret menu. Jeg kan trække det til toppen, vælge favorit links, og det er den samme menu, jeg netop har lavet. Jeg kan kalde det, hvad jeg vil, men jeg vil kalde det Favorite Links og klik på Save. Nu, hvis jeg genindlæser hjemmesiden og ruller ned, er her min Favorite Links-menu. Så det punkt, jeg viser dig, er at du kan oprette en menu, der er beregnet til en temaplacering, men du kan også oprette en menu, der er beregnet til andre ting som at sætte den i en widget. Menuer kan være meget nyttige på en række steder i WordPress. Nu hvor du ved, hvor nemt de skal tænke på, hvor du kan bruge dem på dit websted. Hvis du gerne vil vide mere om WordPress, kan du tjekke jaredritchey.com.

Se flere videoer …

Noget at tilføje?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: