👉 Sådan installeres WordPress-plugins (YouTube Video)

Sådan hurtigt batch Slet Spam Kommentarer i WordPress

For alle, der lige er kommet i gang med WordPress, så er det lige så snart du har valgt dit tema, at kigge på plugins. Til forberedelse lad os se på, hvordan du downloader / uploader, installerer og aktiverer dem…

Her er en hurtig all-you-need-to-know-video – fra vores nye YouTube-kanal:

Sådan installeres nye WordPress-plugins (den rigtige måde):

– (note: videokreditter til Topher DeRosia – skaber af HeroPress)

Video Transcript:

Hej! Dette er Topher med jaredritchey. I denne video tager vi et kig på, hvordan man installerer nye WordPress-plugins. Så lad os få det rigtige. Det første vi skal gøre er at logge ind på vores hjemmeside. Så vi sætter simpelthen / login på slutningen af ​​vores URL her og derefter indsæt vores brugernavn og adgangskode. Nu hvor vi er logget ind, kan vi i venstre adminstang til Plugins -> Add New. På denne side giver det os nogle forslag til plugins. Men der er en bestemt, som jeg leder efter, så i denne søge plugins bar skal jeg skrive i Deaktiver kommentarer. Forestil dig nu et øjeblik, at jeg har haft mit websted op i et stykke tid, og jeg har haft kommentarer til på en række stillinger, men besluttede at de bare ikke er det værd, og jeg vil slukke dem overalt, men jeg don Jeg vil ikke gå til alle indlæg og gøre det. Denne plugin gør det muligt for mig at gøre det hele på én gang for dem alle. Så jeg klikker installere nu, og nu er det installeret. Men det gør ikke noget endnu. Først skal jeg aktivere det, så nu klikker jeg på aktiver. Nu er denne plug-in installeret og kørende. Du kan se øverst at der er nogen konfiguration at gøre, og nogle plugins vil gøre det, og nogle vil ikke. Nu har jeg vist dig, hvordan du installerer en plugin fra skyen, men nu vil jeg vise dig, hvordan du installerer et plugin, du har downloadet, og det kan skyldes, at du købte det eller en ven gav det til dig eller måske dig skrev det selv. Vi kunne gå tilbage til venstre nav og klik på tilføj nyt igen eller øverst på denne side er en anden tilføj ny knap. De begge gør det samme, så jeg vil klikke på denne. Nu øverst er der en upload plug-in-knap. Vi klikker på det, og vi præsenteres med en grænseflade til at uploade en zip-fil. Og her er min zip-fil, og jeg klikker på installation nu. Ligesom med den anden grænseflade, bare fordi jeg har installeret det, betyder det ikke, at det er aktivt endnu. Her er vores aktiver plugin-knappen, og jeg klikker på det. Nu har vi et plugin, der giver os mulighed for at duplikere indlæg med et enkelt tryk på knappen. Lad os gennemgå processen virkelig hurtig. Ved installation fra internettet skal vi først logge ind på / login. Så går vi til plugins -> Add New, Søg efter den plugin, du vil have, klik på Installer nu, og klik derefter på Aktivér, og lige så er dit plugin installeret. Men hvis du har købt din plug-in, og du har en zip-fil eller skrev det selv eller noget lignende, er processen ens. Du logger ind på dit websted, gå til plugins -> Tilføj nyt, men klik derefter på Upload plug-in øverst. Derefter uploader du din fil og klikker derefter på Aktivér. Det er alt, hvad der er for at installere WordPress plugins. Hvis du gerne vil læse et blogindlæg om dette emne, skal du kontrollere beskrivelsesfeltet under denne video for et link til jaredritchey, hvor der er en fremragende artikel om den. Hvis du gerne vil vide mere om WordPress, kan du tjekke jaredritchey.com.

Se flere videoer …

Noget at tilføje?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: