👉 Holiday gave ideeliste for bloggere og tech savvy brugere

Sådan integreres faktiske tweets i WordPress Blog Posts

Helligdage nærmer sig, og som altid er ægtefæller og familiemedlemmer til bloggere og teknologiske kloge brugere vanvittige om, hvad de skal få deres kære. Hvis du har en bror, søster, mand, kone, mor, far eller en fætter, der er i blogging, WordPress, design, udvikling eller noget relateret til teknologi, så forhåbentlig finder du denne artikel til hjælp. I denne artikel har vores grundlægger Syed Balkhi håndplukkede emner til sin gaveideeliste for bloggere og tech savvy brugere.

Ok gutter. Syed her. Jeg vil oprette denne liste baseret på de ting, jeg har, og ting, jeg ved, jeg vil have, såvel som ting, jeg har set andre mennesker, elsker og synger ros af. Jeg har opdelt denne artikel i følgende kategorier: Bøger, Gadgets, Blogging / WordPress og Diverse. Lad os starte med Gadgets.

Gadgets

Som en nørd elsker jeg mine seje små legetøj. Nogle af disse små ting er virkelig dyre, mens andre ikke så meget. Ikke desto mindre elsker jeg dem, og de er awesome. Jeg er sikker på, at en af ​​de følgende gadgets ville gøre en perfekt ferie gave til dine kære.

Mophie

Mophie er et af mine mest foretrukne tilbehør til min iPhone. Jeg bruger meget tid på min telefon svarende til e-mails, tweeting, kontrol af facebook og endda at spille spil. Mens iPhone's batterilevetid er fantastisk, løber det stadig ud. Denne elegante Mophie-sag mere end fordobler batteriets levetid for mig.

Jeg plejede at være en Android-bruger, og jeg skiftede til iPhone. Hvis din elskede er en Android-bruger, kan du se på en Mophie bærbar smartphone oplader, som gør et godt godt job.

mCamLite

Jeg deltager i mange konferencer. Det er ikke altid muligt at bære et DSLR-kamera overalt. Derfor fik jeg denne enhed kaldet mCamLite, da jeg først så den. Det er et vidvinkelobjektiv til dit iPhone kamera. Det giver dig fuld stabilitet, du kan montere den på et stativ og bruge det som et våben (bare nar, men det er lavet af rigtigt solid aluminium).

Dette er også en god samtale starter når jeg er på en begivenhed, hvor jeg ikke kender mange mennesker. Folk nærmer mig ofte for at spørge, hvad der er dette, og så ender vi med en god samtale. Bredvinkelobjektivet giver dig mulighed for at tage bedre billede og videoer.

Hovedtelefoner

Hovedtelefoner er en stor gave specielt, hvis de har aktiv støjaflysning. Som udvikler og blogger kan jeg personligt arbejde uden distraktion. I stedet for at sprænge hele huset med mine højttalere, tænder jeg bare min aktive støjaflysning og lytter til min musik, mens jeg arbejder. Jeg bruger Monster Inspiration hovedtelefonen, som du kan se i billedet ovenfor. Men en god ven af ​​mig sværger af Bose QuietComfort hovedtelefonerne. Jeg ville lade dig vælge fra de to.

Disse er også gode til flyrejser, som jeg gør meget. Jeg tror, ​​det ville gøre en god gave.

DSLR-kamera

Fra det jeg bemærkede ved at hænge ud med nørder, ser det ud til, at fotografering er en rigtig varm ting. Hver anden person, jeg så, var med at tage seje billeder. De ville bruge det i deres blogposts eller bare for en hobbys skyld. Efter et par år gav jeg endelig til presset og købte mit første DSLR kamera. Jeg tror, ​​at billedkvaliteten med et DSLR er betydeligt bedre end et punkt og skyde. Jeg betragter mig selv som en nybegynderfotograf, så jeg bruger kameraet, som jeg fremhævede i billedet ovenfor, som er Cannon EOS Rebel T3i.

Jeg anbefaler stærkt dette som en gave til en, der er en blogger. Dette giver dig mulighed for at tage billeder af høj kvalitet til dine blogindlæg. Det er fantastisk til familiebilleder, feriebilleder og alt. Selvom der er en nyere version, er T4i ude, jeg har læst, at det ikke er værd at opgradere. For denne sorte fredag ​​har Amazon et godt salg på dette kamera. Du kan tage den til $ 599 med et kit objektiv. De kører også gode tilbud på linser, der normalt koster dig meget. Jeg så en aftale, at du kan få andre linser, printere og mere til et ekstra hundrede eller deromkring.

Se hele aftalen her

P. S. dette kamera gør også godt med videooptagelse. Jeg opsætter faktisk min egen grønne skærm og har spillet med det i et stykke tid.

Mikrofon

Mikrofoner er afgørende for podcasting, hvilket er en god ting blandt bloggere lige nu. Folk har virkelig komplekse podcast opsætninger, som kan blive dyre til tider. Jeg har brugt iRig Mic til at optage lyden til vores List25 videoer.

Da jeg var på CES sidste år, prøvede jeg også deres Mic Cast, som er en mindre og mere bærbar version til podcastere på farten. Disse arbejder med iOS-enheder, og jeg ved, at den håndholdte fungerer også med de nye Macbook laptops.

Macbook / iPad

Disse er nok de mest klichégaver, du kan give, men de er ofte de mest kære. Jeg bruger personligt 13,3-tommers MacBook Air, og jeg vil anbefale det til alle. Det er hurtigt, let og bærbart (som en bærbar computer skal være). Jeg havde 11 "en, men det var for lille.

Jeg har hørt ravende anmeldelser om MacBook Pro 13.3 "med retina display. Det er en nyere teknologi, jeg har ikke spillet med det i vid udstrækning. Jeg gik og tjekke det ud i butikken, og det ser ret pænt ud. Det er ikke meget tungere end luften, og det ville muligvis være min næste bærbare computer, medmindre de kommer ud med en luft med nethinden.

Jeg spurgte på twitter for gaveideer, og mange foreslog en iPad. Jeg er personligt ikke en stor fan af iPads, men tilsyneladende andre er. Hvis det er den måde, du skal svinge på, så sørg for at få et eksternt tastatur.

Blogging / WordPress

Jeg vil anbefale web hosting, men chancerne er, at dine kære allerede har det, hvis de blogger. Så i stedet indeholder denne liste værktøjer eller tjenester, som jeg elsker.

Sucuri

Sucuri er en malware overvågning og oprydning service. Tænk på det som ADT-sikkerhed for hjemmesiden eller bloggen.Jeg bruger det personligt på alle mine hjemmesider. Jeg vil ikke bore jer med en liste over grunde til, hvorfor du skal bruge Sucuri. Du kan bare læse mit indlæg: 5 Grunde til, at vi bruger Sucuri til at forbedre vores WordPress Security.

Gravity Forms

Gravity Forms er en gave, som alle bloggere ville lære at sætte pris på. Det er et fuldt udformet form management plugin, der tilbyder træk og slip interface, avancerede meddelelser, lead capture, betalinger og meget mere. Dette sparer mig så meget tid og frustration, når det kommer til at skabe former. Jeg elsker absolut dette plugin.

Brug Gravity Forms kuponen til WPBeginner brugere for at få en ekstra 25% rabat.

SlideDeck

SlideDeck er mit valgmulighed når det kommer til skydere. Jeg bruger det på alle mine hjemmesider, jeg opretter. Den har en udvikler version samt plugin version til brugere. Det indeholder alle typer diasformater. Vi har to how-to bruge SlideDeck artikler på WPBeginner (del 1, del 2).

Brug vores SlideDeck kupon for at få 20% rabat.

StudioPress Pro-Plus

Blogging er en afhængighed. Når du starter en, kan du ikke stoppe der. Du opretter den ene efter den anden efter den anden. For dem har du brug for temaer. StudioPress er mit go-to valg til temaer. Jeg bruger altid Genesis-rammerne til at designe mine hjemmesider. WPBeginner er også bygget med Genesis-rammerne. StudioPress har et engangsklubmedlemskab, der er kendt som Pro-Plus. Det giver dig adgang til hvert tema, de laver (nu og i fremtiden). Dette ville være en god gave til at give enhver blogger, som du ved.

Få StudioPress Pro Plus-medlemskab

Det er lidt dyrt, men det er kvalitet. Hvis du ikke har råd til det, så foreslår jeg, at du ser på Elegante temaer. De har smuk udseende WordPress temaer.

Bøger

Jeg forsøger at sætte lidt tid til side for at læse bøger, der hjælper mig til at blive en bedre blogger, bedre designer og en mere vidende person generelt. Bortset fra de WordPress bøger, som vi anbefaler på WPBeginner, her er nogle af mine favoritter til dette år:

Præsentation Zen – Denne bog er en perle til alle, der giver præsentationer. Jeg ved, at mange bloggere laver webinars, eller de præsenterer på blogging begivenheder. Dette er en MUST læse bog. Jeg tror, ​​at dette ville gøre en god gave til enhver, der præsenterer eller er interesseret i at præsentere.

Ord, der sælger – Jeg bruger denne bog som en tesaurus for hver gang jeg forsøger at skrive en kopi til mine destinationssider. Jeg tror, ​​at hver blogger skal have denne bog som reference.

Diverse

Så jeg har nogle andre forslag, som jeg ved, ikke passer ind i kategorierne ovenfor. Bloggere elsker altid at mødes med folk, de engagerer sig i på Twitter eller i blogkommentarer. Den bedste måde at gøre det på er via en konference. En af de virkelig bemærkelsesværdige gave, du kan give til nogen, du elsker, er et konferencekort. Ja disse kan blive dyre. To af de konferencer, som jeg snart vil deltage i, er BlogWorld Expo og Affiliate Summit West. De er begge i januar i Vegas. Jeg er sikker på, at det ville være en god gave.

En anden ting, som de fleste bloggere, designere og udviklere elsker, er kaffe. At købe en starbucks gavekort, eller noget Keurig Coffee Maker eller Versimo af Starbucks ville være en god gave.

Jeg ved, at jeg ikke kunne have nævnt alt her. Amazon har en god elektronik gave liste, som du kan se igennem. Hvis du ikke kan tænke på noget, fungerer et gavekort altid.

Jeg håber, at du fandt denne liste til hjælp. Hvis du har andre ideer, så lad det være med at lade det stå i kommentarerne.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: