Online Online Management for Dummies (Book Review)

Sådan oprettes en annonceringsbalk i Shopify for at øge salget

Jeg var på en session i Affiliate Summit West, hvor jeg løb ind i Deborah Ng, Conference Director for BlogWorld Expo. I de senere år er hun og jeg blevet gode venner. Jeg var beæret over at tale på de sidste to BlogWorld-arrangementer. Jeg vidste, at Deb havde en bog ud, men jeg blev virkelig overrasket da hun trak en ud af sin taske og gav den til mig. Jeg var skør optaget, når jeg kom tilbage, men jeg er endelig færdig med at gå gennem bogen. Nedenfor er mine tanker om bogen: Online Community Management for Dummies.

Community Management er noget, du skal gøre som blogger. Ligesom de fleste andre ting går samfundene ikke ud store, men det vil kun vokse stort, hvis du er en god community manager. Deb. deler alle forskellige typer aspekter til samfundsledelse. For nogen, der er relativt ny, kan det være meget at håndtere. Jeg ved det fra personlig oplevelse. Denne bog beskriver ikke kun alle de hatte, du skal bære som community manager, men det viser dig, hvordan du gør det godt.

Bogen dækker emner som Grundlæggende redegørelse for samfundsledelse, etablering af fællesskabspolitikker og retningslinjer, opbygning af et produktivt online samfund, hvor du lytter og kommunikerer med dine medlemmer, vokser dit samfund ved at opmuntre interaktion og engagement samt tiltrække flere mennesker gennem andre foranstaltninger. Det vigtigste er, at Deb deler sin ekspertise om, hvordan du vurderer din vækst, vurderer resultaterne og træffer beslutninger om, hvad du finder.

Et af de aspekter, jeg elsker om Deb, er at hun tager hendes onlineforbindelser offline. Jeg talte til hende over internettet for første gang, men nu har jeg mødt hende på mange begivenheder. Hun er nøjagtig den samme person som hun er online, som er indbydende og venlig. Jeg finder det sjældent at have. Mange mennesker, jeg møder online, er helt forskellige i det virkelige liv. Deb deler hendes ekspertise om at tage dit online-fællesskab offline ved at være vært for møder, tweetups eller andre arrangementer. Bogen slutter med ti vigtige opgaver for samfundsledere, ti skal have færdigheder og ti bedste praksis.

Jeg synes, at bogen var en brise at læse. Jeg cruised gennem oplysningerne virkelig hurtigt. Jeg ønskede, at det talte lidt mere om indtægtsaspektet, men jeg indser, at bogen allerede dækker for meget, og det er svært at dække alt.

Hvis du er blogger eller en online community manager, er dette en skal læse bog. For det meste kan jeg ikke lide Dummies-bøger, men den ene var værd at læse.

Bestil din kopi af Online Community Management for Dummies

P. S. Tak Deb for at underskrive min kopi. Jeg elsker at indsamle bøgerne med forfatterens underskrift

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: