👉 WordPress 3.3.1 - Sikkerhed og vedligeholdelse Udgiv [Opgrader nu]

Vores nye produkt: OptinMonster kommer snart (få tidlig adgang)

Da jeg vågnede i dag, så jeg en meddelelse på mit dashboard, der beder mig om at opgradere. Som altid kiggede jeg på, hvad det er. Det viste sig i går, at WordPress-teamet udgav en sikkerheds- og vedligeholdelsesopdatering. WordPress 3.3.1 er her, og vi opfordrer dig til at opgradere dine websteder. Denne vedligeholdelsesfrigivelse løser 15 problemer med WordPress 3.3, samt en løsning for en sårbarhed på tværs af webstedet, der ramte version 3.3.

Er du en af ​​de nysgerrige, der vil vide, hvad der er ændret? Tjek changelog.

Jeg vil holde det kort og simpelt.

Opgrader nu

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: