👉 Sådan oprettes en flydende sidebar-widget i WordPress

WordPress 3.1.1 Udgivet – Opdater nu

>

Et flydende element, som forbliver på skærmens side, er mere tilbøjelige til at få brugerens opmærksomhed over en statisk genstand. Du kan sætte dit vigtigste indhold der, ligesom din e-mail liste formular. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du opretter en flydende sidebar-widget i WordPress.

Jeg vil starte med at installere og aktivere Q2W3 Fixed Widget plugin. Når plugin er blevet aktiveret, kan jeg gå ind Udseende »Widgets find den widget, som jeg vil klæbe på min side. På alle mine widgets vil der nu være en afkrydsningsfelt med titlen Fast widget Jeg skal kontrollere det og gemme ændringerne.

Enhver widget, hvor denne boks er markeret, vil nu flyde på siden af ​​skærmen, selv når en bruger ruller ned. For nogle mennesker, der vil være nok, men hvis du vil style dine flydende widgets eller give dem deres egne brugerdefinerede id'er, kan du redigere indstillingerne under Udseende & raquo Fixed Widget Options.

Uanset om du ønsker at øge antallet af klik på et link eller forsøge at bringe et punkt på tværs, håber jeg, at dette plugin hjælper dig med at få nogle kontrol over dine widgets.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du deltage i ThemeLab på Twitter og Google+.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: