👉 Interview med Chris Lema - Business of WordPress

WordPress Mest populære Plugins Infographic – Fremhævet billede

I sidste uge kørte vi en vellykket giveaway og fundraiser for at fejre WPBeginner's 5th fødselsdag og hjælpe med at bygge 2 skoler i Guatemala gennem Pencils of Promise velgørenhed. Dette ville ikke være muligt uden vores Platinum sponsorer, der donerede $ 5000 til kampagnen. Jeg vil fremhæve hver enkelt af dem ved at interviewe dem om deres forretning.

I dette interview har vi Chris Lema, VP for Emphasys Software, en daglig blogger og business coach på ChrisLema.com

Chris og jeg mødtes først på BlogWorld, hvor vores fælles ven Dre Armeda fra Sucuri introducerede os. Siden da blev Chris og jeg blevet gode venner. Vi har hængt ud på dusinvis af konferencer, havde utallige middage og gik endda på en mastermind i Cabo.

Chris elsker at hjælpe andre. Da han fandt ud af den giveaway, jeg gjorde, sprang han ombord for at donere $ 5000.

Jeg har haft masser af gode samtaler med Chris, så jeg er sikker på at du nyder denne samtale og lærer fra hans oplevelse.

Når det er sagt, lad os hoppe ind i interviewet.

1. Hvad var din første oplevelse med WordPress?

Min klient blev ved med at bede om ændringer. Men ingen af ​​dem var udviklingsændringer. De var alle tekst- eller billedjusteringer – tilføj dette her, tag det væk. Så jeg tænkte, "nok af dette" og flyttede sit websted til et CMS. Det hedder DotNetNuke, og jeg brugte det, fordi jeg var meget bekendt med .NET platformen. Som du kan forestille dig, var det næppe intuitivt, og kunden ringede mig bare igen for at foretage ændringer. Alt jeg havde gjort var at spare mig lidt tid. Intet mere.

Og så fandt jeg WordPress. Jeg havde ikke brugt PHP i nogle år og var rusten, men jeg kunne snart sende deres websted til det og det jeg bemærkede var øjeblikkelig. De justerede deres eget websted. Det var da jeg besluttede, at jeg virkelig havde brug for at omfavne WordPress – fordi kunderne kunne klare sig selv med det. Det var i 2005, og jeg har ikke set tilbage.

2. Hvad var din største udfordring med WordPress?

Tilbage da jeg startede, talte folk ikke om børns temaer. Så jeg hakede eksisterende temaer direkte. Jeg var også hacking kerne. De var alle filer, og jeg tænkte ikke to gange om tweaking filerne, gør ændringer og få ting til at være som jeg ville have dem til at være. Jeg anede ikke, at der var en særlig tilgang til at håndtere kerne eller temaer, der ville beskytte mig mod ændringer. Det var en dyr lektion at lære. Da jeg indså, at mine ændringer var gået tabt, havde jeg bygget tredive steder, som jeg havde brug for at gå tilbage og reparere.

3. Hvordan bruger din virksomhed / job WordPress?

Jeg arbejder hos et firma, der hedder Emphasys. Vi laver vertikal markedsvirksomhed software. Så det meste af vores arbejde fokuserer ikke på WordPress. Men i en af ​​vores vertikaler, Residential Real Estate, bygger vi hjemmesider for Mæglere. I dette rum bruger vi WordPress og har designet et brugerdefineret tema, et brugerdefineret MLS-plugin, der tapper til en SaaS-baseret MLS-integration, vi skabte, og en multi-site løsning til mæglervirksomheden og alle deres agenter.

Jeg kører også mit eget websted, en daglig blog på WordPress. Og i mange år, da jeg trænede startups, brugte jeg det til deres websteder.

4. I løbet af årene har WordPress business økosystem udviklet sig. Hvor ser du det hen?

Jeg var overrasket, da jeg trådte ind i samfundet for tre og et halvt år siden, hvor lidt kommunikation var fokuseret på forretningssiden af ​​ting. Der var nogle gode ressourcer og folk, der hjælper, men ud af 100 indlæg på WordPress af folk, måske var 1 eller 2 forretningsmæssige emner for samfundet. Så det er hvor jeg trådte ind og jeg er glad for at sige, at jeg har set dialogforhøjelsen. Det er stadig et meget ungt marked, med de ældste kommercielle spillere (ikke hosting) kun 5 eller 6 år.

I de næste mange år, som vi modner, forventer jeg, at vi får se flere ting (hvoraf nogle vi lige begynder at se ske):

  • Platformudvikling (hvor kunderne tilbydes alt som en SaaS)
  • Konsolidering (hvor kommercielle virksomheder fusionere)
  • Målrettede / dedikerede sektorløsninger (hosting / temaer / plugins til vertikale markeder)

Disse sker, når en teknologi går i mainstream.

5. Hvad er dit # 1 råd til WordPress-virksomheder, når det kommer til prisfastsættelse af deres produkter?

Mit første råd til folk, der forsøger at prissætte deres produkter, er simpelthen dette: Få hjælp.

Prissætning er kompleks og vanskelig at gøre. Forskellige meninger og forskning eksisterer. Nogle mennesker har mere erfaring end andre. Og trods alt er to øjne bedre end en. Så få lidt hjælp. Bede om hjælp. Inviter nogle mennesker ind i processen.

Jeg har flere råd, men du bad om en. For at læse resten af ​​mit råd skal du tjekke min eBook (Prisen er rigtig: En introduktion til produktprissætning).

6. Efter din mening, hvad er fejlen # 1, som du ser WordPress-virksomheder, gør?

De største fejltagende virksomheder gør, som jeg ser, at de er helvede bøiede på at lære af deres egne fejl. Det tager lang tid og kan potentielt synke dig. Eleanor Roosevelt sagde: "Lær af andres fejl. Du kan ikke leve længe nok til at gøre dem alle selv. "

Derfor tilbyder jeg coaching og rådgivning, fordi de historier, jeg deler med folk, beskytter dem mod at lære på egen hånd.

7. Hvorfor har du besluttet at støtte denne årsag, og hvad betyder det for dig?

Det er ingen overraskelse for folk der kender mig, at jeg er drevet for at gøre et mærke, at have indflydelse og forlade noget bagved – selvom det bare er et eksempel for mine børn. Så jeg investerede i denne sag af tre grunde: Den første er missionær, den anden er økonomisk og den tredje relationel.

Den første grund til at jeg støttede denne årsag var, fordi den var i overensstemmelse med min personlige mission. Det var ikke en årsag til myggenet. Det var ikke en årsag til malariapiller. De er awesome.Men jeg har en høj værdi for uddannelse. I de sidste tyve år har jeg læst 50-150 bøger om året. Jeg arvede værdien fra mine forældre. Og jeg vil give det videre til mine børn.

Vi laver alle valg med vores penge. I vores familie har vi en værdi for generøsitet, og vi sparer vores midler, så vi kan få indflydelse i livet direkte omkring os. Så den anden grund er simpelthen dette: Jeg støttede det, fordi jeg kunne. Jeg havde midlerne. Fordi vi havde sparet, så vi kunne gøre ting som dette med vores penge.

Den sidste grund er fordi du bad mig om det. Jeg ved, det lyder dumt, men ikke nok folk spørger. Vi er alle bange for at lyde forkert, når jeg lige så meget har mulighed for at sige nej som jeg gør ja. Du spurgte. Og på grund af de to første grunde, og på grund af denne tredje sagde jeg ja. Se min generelle tommelfingerregel for investeringer er simpelthen at komme sammen med de projekter, som mine venner er en del af (især hvis de stemmer overens med min mission, og jeg har midlerne til at gøre det). Det er en forpligtelse at gøre dine årsager min, og mine årsager er din.

Tak Chris for din tid og den meget generøse donation til at hjælpe med at opbygge skoler.

Alle, se venligst ChrisLema.com for at få flere tips om forretning og ledelse.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: