👉 WPBeginner deltager og taler på BlogWorld Expo NY 2012

WPStores.com – Sikret WordPress eCommerce løsning kommer snart

En af mine favoritbegivenheder for bloggere, BlogWorld Expo, har udvidet et tilbud til mig at tale på en begivenhed. BlogWorld Expo New York 2012 afholdes i Jacob Javits Convention Center i New York City den 5.-7. Juni. For de af jer, der har været hos os, ved du, at det her kommer til at være mit fjerde møde i BlogWorld Expo (3. gangs talende engagement). Jeg elsker at gå til denne begivenhed og netværk med branchens eksperter. Hvis du er en blogger, der bor på østkysten og ønsker at tage det til næste niveau, så skal du deltage i denne begivenhed.

Nogle af de fremhævede højttalere i år er: Robert Scoble, Scot Stratten, Peter Shankman, Chris Garrett, Jason Falls, Zac Johnson, Chris Ducker, Missy Ward, David Risley, Mitch Canter, Jenna Langer og selvfølgelig Syed Balkhi . Der er mange talere, jeg har tilfældigt valgt nogle få fra deres hjemmeside.

Tidligere har folk klaget over, at BlogWorld var for dyrt. Lige nu kan du få 3 Dages Blogger / Podcaster Pass til $ 197. (Skynd dig, dette udløber den 22. marts 2012). Jeg synes, det er det bedste pass for værdien. Du får adgang til konference sessioner alle 3 dage (i modsætning til 2 dage sidste begivenheder). Du får også adgang til keynoter, udstillingshal, alle fester og netværksbegivenheder. Den eneste pass højere er Social Media Business Summit pass, som koster $ 697 (gyldig til 22. marts 2012). Det omfatter adgang til et særligt Social Media Business Summit Track, specielt topmøde pause netværk (frokost og snacks alle 3 dage). Så hvis du er på et budget, vil jeg sige få $ 197 passet. Men hvis du kan, så vil jeg meget anbefale $ 697 Social Media Business Summit Pass. Registrer nu

Lad os nu komme til mine talende emner. Jeg blev inviteret til at deltage i et panel af højttalere for at snakke om, hvordan man opbygger en autoritetsblog og brand. Jeg bliver medlem af Zac Johnson og John Rampton. Jeg laver også en snak om, hvordan man genererer blygenerering i WordPress. Jeg har mange nye ting i den nye snak, og jeg er sikker på, at flere vil blive tilføjet indtil sidste øjeblik. Fra hvad jeg får at vide, er mine sessioner tirsdag (panel) og onsdag (solo). Hold det ikke imod mig, hvis datoerne ændres, men det er helt sikkert, at jeg vil tale

Grunden til, at jeg fortsætter med at gå tilbage til BlogWorld Expo, er fordi jeg har lavet mange gode venner. Jeg lærte så meget fra meget kloge mennesker i vores branche. Der er ingen som kender det hele. Alle har deres specialiteter, og jeg tror på at lære af deres oplevelser. Jeg har lavet forbindelser på BlogWorld, der viste sig at være meget rentable i fremtiden (dvs. nye kunder, henvisninger osv.). Sidst men ikke mindst, Rick, Deb og hele BlogWorld-teamet er yderst hyggelige og indbydende. De er der for at hjælpe med det, du har brug for inden for grunde.

Efter at have deltaget i og talet på så mange af disse begivenheder, er en lære jeg har lært, at jo tidligere du foretager dine forbehold, desto flere penge sparer du. Hvis jeg var dig, ville jeg få passene til denne tidlige fuglepris og arrangere rejsedetaljer så hurtigt som muligt.

Jeg ønsker at udvide min oprigtige taknemmelighed til de virksomheder, der gik op for at sponsorere turen:

BuySellAds er et stort marked for at købe / sælge reklamepots på dit websted. Over 750 succesfulde bloggere bruger dem til at drive deres onlineannonce salg. WPBeginner bruger også BSA til at opretholde vores annoncer. Det er også et godt sted for annoncører. Over 1.000 kvalitetsannoncer bruger BSA til at målrette mod målgrupper, der passer til deres mærke. Hvis du er interesseret, anmode om at være i deres markedsplads nu.

Pippity gør det nemt for udgivere, der respekterer deres læsere til at oprette popups, der konverterer. Den leveres med en meget nem at bruge grænseflade, som alle kan bruge til at skabe folk, der glæder pop op til at øge registreringer (lead generation). Pippity kommer med 18 temaer, muligheden for A / B test, statistik og meget mere.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: